Polcast

Polcast met Renate Manders

Renate Manders is businesscoach en strategisch partner voor ondernemers. Met haar bedrijf Mind for Marketing helpt ze ondernemers met het toekomstbestendig maken van hun bedrijf. Wat zijn jouw waarden, wat is jouw visie en wat wil je precies bereiken met jouw bedrijf? In deze video’s vertelt Renate stap voor stap hoe ze jou kan helpen om dit helder voor ogen te krijgen.

Polcast met Elbert van Laar van drainstabiel.nl

Interesse in het innovatieve circulair product Drainstabiel?
Elbert van Laar legt in deze
Polcast uit wat de voordelen zijn van Drainstabiel.

Polcast met Daan Zeinstra van progroenenmilieu.nl

Op welk vlak is Progroen & Milieu bezig met de thema’s duurzaamheid en klimaat? Daan Zeinstra vertelt meer over onder andere de elektrificering binnen de organisatie.

Polcast met Jasper Helmantel van cruydthoeck.nl

Cruydt-Hoeck is een kwekerij en leverancier van inheemse wilde bloemenzaden. In deze Polcast gaat Jasper Helmantel in op de hoofddoelstelling van Cruydt-Hoeck: werken aan meer biodiversiteit.

Polcast met Dionysios Sofranas van aardoomhoveniers.nl

Kennisdelen en leren van anderen is voor Dionysios Sofranas van Aardoom Hoveniers een vanzelfsprekendheid. Hij vertelt in deze uitgebreide Polcast onder andere over de veranderingen die hij als mens en als ondernemer heeft doorgemaakt.

Polcast met Lars de Wit van tuinmaterialen.nl

In deze Polcast staat Lars de Wit van Tuinmaterialen.nl centraal. Hij vertelt meer over zijn bedrijf en gaat in op het aspect van duurzaamheid in de tuin.

Polcast met Henk-Jan Visser van vissertuinservice.nl

Henk-Jan Visser van Visser Tuinservice vertelt in deze Polcast onder andere over een kentering in zijn bedrijf; voorheen legde hij veel kunstgras aan, nu richt hij zich meer op de plaatsing van zwembaden en het groener maken van tuinen.

Polcast met Michael Flux van fluxdeau.nl

In deze Polcast komt Michael van Fluxdeau aan het woord. Fluxdeau is een nieuw initiatief in de markt dat zich richt op het leveren van ondergrondse regenwateropslag.

Polcast met Henri Jansen van tuinengroenservice.nl

Henri Jansen van Tuin- en Groenservice Henri Jansen uit Wehl gaat in deze Polcast in op de vraag: hoe zorg je dat een tuin klimaatadaptief is?

Polcast met Gert Jan Rigterink van aquabalans.nl

Hoe kun je een irrigatiesysteem verduurzamen? Gert-Jan Rigterink van Aquabalans legt beregeningssystemen aan en geeft het antwoord in deze Polcast.

Polcast met Erik During van GarDsign.com

Hoe kun je een irrigatiesysteem verduurzamen? Gert-Jan Rigterink van Aquabalans legt beregeningssystemen aan en geeft het antwoord in deze Polcast.

Podcast lancering

Wat is het van het Groen-concept? En wat heb jij daar als groenprofessional aan? Je hoort het in de allereerste Polcast met Teunis van de Pol en Jerald de Leeuw.