Samen zetten wij een
positieve verandering in gang

Poladvies wordt gevormd door een nuchter en ervaren ondernemersechtpaar: Teunis en Jolanda van de Pol. Beiden groeiden zij op in een ondernemersgezin. En inmiddels hebben ze zelf ook bijna 25 jaar ervaring in het runnen van een bedrijf in de groen- en infrasector. Die vakkennis combineren ze met hun coachingsvaardigheden.

Impact maken

De drijfveer van Teunis? Impact maken bij andere ondernemers. “Als ondernemer moet je ervoor zorgen dat je bij jezelf blijft, of dat je weer teruggaat naar jezelf. Tijdens coachingsgesprekken deel ik ook eerlijk mijn eigen ervaringen, want je kunt waardevolle lessen trekken uit de fouten die je maakt.”

Ondernemen doe je nooit alleen

Jolanda focust op haar beurt graag op de partner van de ondernemer. Want ondernemen doe je nooit alleen. Hoe houd je het dan leuk aan de keukentafel? “Die vraag staat voor mij centraal. Je bent immers niet alleen ondernemer, maar ook echtpaar en misschien wel vader en moeder. Ik kan heel goed luisteren en stel directe vragen. Mijn voelsprieten staan altijd ‘aan’. Dat is een eigenschap die in de coachende rol heel waardevol is.”

Gecertificeerd MKB-consultant 

Teunis en Jolanda zijn beiden gecertificeerd MKB-consultant. “Onze ervaringen uit de praktijk hebben we aangevuld met specialistische nieuwe kennis die we opdeden tijdens de coachingsopleiding. We richten ons specifiek op ondernemers in ons vakgebied; de groen- en infrabranche. Maar door de MKB canvas-methode die we leerden tijdens de opleiding, kunnen we ons ook verplaatsen in ondernemers uit een ander vakgebied.”