Vertaalslag kernwaarden

update – 7 april 2024

Hoe maak je een goed converterende website?

Renate Manders helpt via haar bedrijf, Mind for Marketing, ondernemers om helder te krijgen wat hun visie is, wat ze graag willen bereiken met hun bedrijf. Vervolgens ondersteunt ze
ondernemers om dat stap voor stap te bereiken. Bijvoorbeeld door onder andere te kijken naar de vraag: hoe maak je een goed converterende website. Wat heb je daarvoor nodig? In deze video legt Renate uit waar je allemaal aan moet denken voordat je aan de slag gaat met tekst en beeld.

Hoe bouw je een homepage op?

In deze video vertelt Renate Manders – strategisch partner voor ondernemers – hoe je een sterke homepage opbouwt. Je start met denken vanuit de klantvraag: wat is zijn probleem en hoe los je dat op? Je kunt antwoord geven op deze vraag vanuit jouw klantkennis, maar ook vanuit je eigen identiteit als mens en ondernemer. Renate gaat ook in op andere onderdelen van de homepage, zoals reviews. En heb je al nagedacht over de ‘over ons’ pagina? Op de homepage kun je een korte samenvatting daarvan zetten. In deze video gaat Renate ook daar dieper op in.

Zo vul je de productpagina op jouw website in

In deze video neemt marketing specialist Renate Manders je mee door je productpagina op je website. Het doel is jouw product te verkopen. Je begint met een header, kop en subkop. Tip: om jouw site voor Google te optimaliseren, is het belangrijk dat hier je zoekwoorden in terugkomen. Omschrijf in de header kort en krachtig het probleem én de oplossing voor de klant. Dit vormt een sterkte start van je productpagina. Waar je verder aan moet denken, legt Renate in deze video verder uit.

Wat vermeld je op de ‘werken bij’ pagina? Kijk de video!

Veel bedrijven hebben en groot tekort aan goede vakmensen. Des te belangrijker om aandacht
te besteden aan de ‘werken bij’ pagina op je website. Wat kun je medewerkers beloven en wat
kun je waarmaken? Oftewel: wat zijn belangrijke redenen om bij jou te werken, waarmee je je
liefst ook nog eens onderscheid ten opzichte van collega’s. Vergeet niet een call to action te
maken, zodat geïnteresseerden eenvoudig kunnen kennismaken of solliciteren. In deze video
geeft marketing specialist Renate Manders nog veel meer tips voor de ‘werken bij’ pagina.

De contactpagina: belangrijker dan je denkt!

Wist je dat de contactpagina belangrijk is voor wat betreft de conversie op jouw site? Hoeveel mensen die jouw site bezoeken, bestellen vervolgens daadwerkelijk een product of nemen jouw dienst af? Marketing specialist Renate Manders helpt je de contactpagina helder op te stellen, zodat bezoekers van de site daadwerkelijk de volgende stap zetten en klant worden.
Overweeg je een contactformulier op deze pagina te plaatsen, check dan de tips van Renate op dit vlak.

Dit is de functie van blogs en nieuwsberichten op je site

Blogs, nieuwsberichten of vlogs zijn belangrijk voor je website. Waarom dat zo is en hoe je ze effectief kunt inzetten, vertelt marketing specialist Renate Manders in deze video. Je krijgt
ook tips hoe je de site met beeldmateriaal kunt versterken. Naast een goede tekst die past bij jou, is ook beeldmateriaal van belang. Zorg dat ook dit past bij jouw business en doelgroep.

Bij voorkeur maak je foto’s met echte klanten en echte medewerkers. Kies je voor een figurant, zorg dan dat het iemand is die er zoals jouw doelgroep uitziet. Overweeg je stockfoto’s? Renate vertelt of dat een goed idee is, en waar je op moet letten bij het gebruik van stockfoto’s.