Van het Groen presenteert zich
op Groene Sector Vakbeurs

update – 4 januari 2024

Poladvies samen met ‘van het Groen’ op de beurs

Benieuwd wat het ondernemersechtpaar Jolanda en Teunis van de Pol voor jou kan betekenen? Deze gecertificeerde MKB-consultants willen met Poladvies een positieve verandering in gang zetten bij andere ondernemers. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs op 9, 10 en 11 januari vertellen ze er graag meer over. Dus kom naar stand 104 en laat je inspireren!

Poladvies staat voor praktijkgerichte coaching van een nuchter ondernemersechtpaar. Teunis: “We richten ons specifiek op ondernemers in ons vakgebied; de groen- en infrabranche. Maar
door de MKB canvas-methode die we leerden tijdens de opleiding, kunnen we ons ook
verplaatsen in ondernemers uit een ander vakgebied.”

Van het Groen groeigroep

Poladvies is één van de drijvende krachten achter van het Groen. De van het Groen groeigroep deelt kennis en ervaringen rondom de mogelijkheden die je als hovenier hebt om te verduurzamen. Zowel in het werk, als in je bedrijfsprocessen. “Ook doen we nieuwe waardevolle kennis op door trainingen, bijeenkomsten en excursies. Naast vaktechnische thema’s gaan we in op onderwerpen als positionering in de markt, het aantrekken en behouden van personeel en leiderschap: alles om stappen te zetten op weg naar een toekomstbestendig bedrijf.”

Nieuw: Polcast

Tijdens de beurs wordt de eerste Polcast opgenomen. Het is de aftrap van een regelmatige podcast namens Poladvies. Je volgt ze voortaan via https://poladvies.com/polcast.

MKB canvas-methode

Benieuwd wat de MKB canvas-methode inhoudt? Check deze video, of kom naar de beurs voor meer informatie en een persoonlijke kennismaking met Jolanda en Teunis van de Pol. Zij
kunnen je ook meer vertellen over de van het Groen groeigroep.