Nieuw: Jolanda en Teunis van de Pol
delen waardevolle inzichten via Poladvies

update – 1 november 2023

Als door de wol geverfde ondernemers weten Teunis en Jolanda van de Pol wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een (familie)bedrijf. Die waardevolle inzichten delen ze graag met anderen die willen groeien. Als ondernemer én als mens.

In 1999 begon Teunis voor zichzelf. Voor Jolanda was het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij hem ondersteunde. Naast uitgebreide branchekennis van het groen, de agri, infra en bouw,
hebben ze een berg aan kennis en ervaring over het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Zakelijk en privé. Die inzichten vertalen ze met Poladvies in praktijkgerichte
coaching, met als doel een positieve verandering in gang te zetten bij andere ondernemers.

MKB Canvas-methode

Teunis en Jolanda zijn gecertificeerd MKB-consultant. Teunis: “Onze ervaringen uit de praktijk hebben we aangevuld met specialistische nieuwe kennis die we opdeden tijdens de coachingsopleiding. We richten ons specifiek op ondernemers in ons vakgebied; de groen- en infrabranche. Maar door de MKB canvas-methode die we leerden tijdens de opleiding, kunnen we ons ook verplaatsen in ondernemers uit een ander vakgebied.”

Goed luisteren

Haar rol binnen Poladvies schenkt Jolanda veel voldoening, vertelt ze. “Ik begon in oktober 2022 met de opleiding tot coach en ben in deze nieuwe rol gegroeid. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen ervaringen kan overbrengen op anderen. Ik sta niet graag in de belangstelling, maar kan wél heel goed luisteren. En ik stel directe vragen. Mijn voelsprieten staan altijd ‘aan’. Dat is een eigenschap die in de coachende rol heel waardevol is.”